RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Гімалаях назвали гору на честь Савченко: у путінцев істерика

У прихильників режиму президента Росії Володимира Путіна почалася справжня істерика після публікації новини про те, що в честь української льотчиці, депутата Верховної Ради Надії Савченко назвали одну з гірських вершин Гімалаїв.

Гнівні коментарі інтернет-користувачів з цього приводу з'явилися на сторінці російського сайту Lenta.ru у Facebook.

"хіхі .А що ж не вказали,скільки коштує цей сертифікат? Непальській владі пофіг,як назвуть якусь вершину , головне,щоб за це заплатили... ", - пише Анжела Ангеліна.

"а я сортир на дачі так і назвав - гордо і незалежно NADIA!. Хочу - Можу по-маленькому, але якщо ТРЕБА-НАТО-НАДЯ, можу і по-Великому!...", - коментує Володимир Проценко.

"ми вчора на калхозці свиню купили і назвали Надя", - зазначив Клим Чугункин.

"ввершиина психопатів і вбивць", - заявив Ігор Скоріков.

"Краще б назвав одну з психлікарень в її честь!!! Там її давно зачекалися!!! ", - біситься Петро Сироткін.

"Те мости в честь президентом чужої країни то вершина гори в честь якийсь тупий у лапках героїні !!так може Взагалі Україну перейменують!", - написав David Tamoyan.

"А брудний метеорит пролітає раз в сто мільйонів років мимо Землі не бажають випадково в її честь назвати?", - гнівається Карен Саркісянца.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно російські інтернет-користувачі вкрай негативно відреагували на появу Савченко у Верховній Раді босий.