RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В окупованому Криму в малюнках дітей на асфальті знайшли українську символіку

В окупованому Севастополі 1 червня на святкових заходах до Дня захисту дітей юні кримчани малювали на асфальті, вибираючи кольори українського прапора.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

З ранку на Приморському бульварі пройшов конкурс малюнків на вільну тему. Як зауважив кореспондент, у своїх малюнках діти жодного разу не зобразили російську або військову символіку, а для своїх малюнків часто обирали синьо-жовті кольори українського прапора.

Фото Крим.Реалії

Переважно малювали природу і тварин. Всі учасники конкурсів були нагороджені призами.

При цьому установи культури в окупованому Севастополі пропонують 1 червня відвідати дитячі спектаклі, книжковий ранок, подивитися старі радянські фільми і кінокартини переважно на проросійську патріотично-військову тематику.

"Севастополь. Як заборонити в місті море і сонце? А то ото виходить нескрепне", — коментують дитячі малюнки в Twitter RoksolanaToday&Крим.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі нагадали кумедний відеоролик на честь Міжнародного дня захисту дітей, в якому не злетів голуб, котрого випускають з рук школярі.

У мережі на честь Міжнародного дня захисту дітей опублікували фотографії пам'ятникiв дітям, які постраждали від військових дій.