RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Скандал: в окупованому Луганську працює європейський супермаркет

У соціальних мережах з'явилися фотографії супермаркету міжнародної мережі SPAR, що працює в окупованому бойовиками Луганську.

Знімки опублікував луганський блогер, який пише в Facebook під ніком Савелій Вассерман.

"SPAR на Сонячном. Це не бомжацкi "Народні" або "Перший преперший-лелека" і не "абсолюти". Нормальний супермаркет для нормальних людей", — зазначає блогер.

"Плювали ми на вашу блокаду. Крутили на спаре. Республіка йде і цвіте", — додає він.

Фото з Facebook Савелія Вассермана

"За розповідями земляків, всі луганські "Спари" всю війну себе прекрасно відчували, навіть восени 2014 в них можна було розплачуватися картками. А все тому, що у їхнього власника "правильні" переконання", "SPAR процвітає. У Щастя працює по повній, єдиний з трьох довоєнних маркетів", — відзначають в коментарях.

SPAR — міжнародна мережа продовольчих магазинів, яка налічує більш 12000 супермаркетів по всьому світу. На офіційному сайті SPAR в Україні зазначено, що більше десятка супермаркетів мережі працюють в Луганську, а також у м. Щастя і м. Рубіжне Луганської області. Також супермаркети SPAR працюють у Київській, Харківській і Дніпропетровській областях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі вибухнув скандал навколо української торгової марки "Чумак", яку викрили в зневажливому ставленні до української мови.