RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Одіозний український поліцейський викликав ажіотаж своїм жестом в мережі

Одіозний український поліцейський викликав ажіотаж своїм жестом в мережі

Колишній начальник Департаменту протидії наркозлочинності Нацполиции України Ілля Ківа викликав ажіотаж у мережі публікацією своєї фотографії з плакатом, де він висловив своє ставлення до запланованого на 12 червня гей-параду в Києві.

Своє фото Ківа розмістив на сторінці в Facebook.

"Моя позиція як громадянина України !!!", - так підписав зображення Ківа. Зазначимо, що його публікація набрала 1,2 тис. лайків за вісім годин.

"Я вірю в людський розум і право на свободу зібрань. Я проти недалеких жлобів і неосвічених ксенофоб. Олена АнтиКива", - написала у свою чергу журналіст Олена Яхно.

"Якщо є Віра, то для чого про неї голосно говорити? І ще у контексті гомосексуалізму", – висловився журналіст Сергій Руденко.

"А я проти Швондерів і Кулькових. Але їх стало занадто багато... Куди більше, ніж гомосексуалістів)", - вважає журналіст Олександр Дубинський.

"А це хіба не є приводом для звільнення?", - запитує журналіст Олексій Мацука.

" Пост отримав 1000 лайків. У мене 2127 друзів у фейсбуку. З них там відмітились тільки п'ятеро, причому є підстави вважати, що двоє вподобали той пост зі словами: "Молодець Ківа, шкварся далі" =) Я до чого це все: у мене адекватні друзі у фейсбуку, і я з цього дуже радий", - прокоментував блогер Богдан Карпенко.

"Мені хочеться жити в Києві, який поважає всіх своїх мешканців. Мені хочеться, щоб кожна людина в моєму улюбленому місті міг робити те, про що він мріє. І я вірю, що таке можливо. 12 червня пройде #kyivpride і у мене є пропозиція. Давайте сходимо. Мені здається, якщо там буде багато радості і світла, інші побачать, що рівність - це чудово", - підкреслив журналіст Ярон Муравйов.

Як повідомляв Апостроф, раніше Ківа виконав свою погрозу на адресу голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі.