RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Облитий кефіром російський блогер розповів про нові пригоди в Україні

Втікший з Росії популярний блогер Рустем Адагамов, на якого днями в Києві скоїли напад, розповів про те, з якими труднощами йому вдалося покинути Україну.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Полетів з Києва з деякими проблемами — місто, якому я так сподобався, не відпускало. Спочатку треба було вистояти чергу на реєстрацію разом з брацлавськими хасидами. Але вони хоч прикольні. Потім з мене взяли окремі гроші за валізу, для чого треба було бігти в окрему касу, а там теж черга. Дві години тримали на гейті — я задрімав за книжкою про Пушкіна, а в аеропорту раптово змінили гейт і, коли я прокинувся, вже нікого не було, а на табло світилося слово Тегеран, але мені туди не треба було. Підхопив речі, побіг шукати місце, яке мені пальцем позначив співробітник Борисполя. Там стояла черга з сумних паксов, я вбудуватися в неї", - розповідає про свої пригоди блогер.

"На скануванні посадочних був один співробітник, так що всі сто тисяч людей на рейс до Праги, який запізнювався на дві години "з технічних причин", повинні були терпляче стояти в довгій черзі. Однак на цьому історія не закінчилася, оскільки для перевезення пасажирів не знайшлося автобуса. Потім, виявилося, що немає автобусів — виявляється, МАУ, у якій Бориспіль - це її хаб, не може подати борт до телескопічним трапом, а везе пасажирів кудись на край поля. Ні вибачень від екіпажу, нічого", - засмучується Адагамов.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео, як напали на Адагамова в Києві.

Також в мережі пригадали його твіти під час анексії Криму і початку війни на Донбасі, де він ховав Україну.