RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Путіна потішили апокаліптичною розповіддю про життя в Україні

Прокремлівський політолог і член Громадської палати Росії Сергій Марков потішив мережі розповіддю про те, як він нібито поспілкувався з багатьма вихідцями з півдня України, які страшенно ненавидять київську владу і виживають лише за рахунок городів.

Про це Марков написав у своєму Facebook.

"Крим, 2016, червень. 5. Поговорив з учасниками форуму, які таємно від своїх роботодавців взяли участь у форумі. Вони з півдня України. Кілька фактів. Зарплата викладача близько 220 доларів. Звичайна зарплата близько 110 доларів. Пенсія близько 45 доларів. ЖКГ за однокімнатну квартиру до 40 метрів було близько 20 доларів, з літа стала вищою, буде близько 40 доларів. Установка антени для прийому російських каналів, з абонент платою, близько 300 доларів", - пише прокремлівський політолог.

"І їх оцінки політичної ситуації. У суспільній свідомості каша. Вірять укропропаганді близько 40%. Вона дуже інтенсивна. Всіх хто має відношення до суспільного життя, змушують час від часу щось погане висловлювати проти Росії. Парадоксально, але 80% при цьому ненавидять київську владу. Близько 15% чекають російських військ, але змушені приховувати. Близько 70% хочуть щось на зразок нового союзу з Росією. Ідеального СРСР, про який шкодують всі, хто його пам'ятає. Безробіття після приходу хунти збільшилося приблизно в 2 рази. Виживають за рахунок городів. Тобто явно невдоволення дуже велике, але немає політичних каналів, по яких це невдоволення могло б висловитися", - журиться Марков.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Марков заявив про те, що метою західних країн в Україні є закріплення русофобского репресивного режиму.