RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​Українська провідниця привела в захват соцмережі: опублікованi фото

Доброзичлива і весела українська провідниця Інга Федоренко стала героїнею соціальних мереж.

Про неї написав блогер, спеціаліст з працевлаштування Сергій Марченко на своїй сторінці в Facebook.

"Вона впурхнула в вагон, притиснувши до грудей рідер штрих-кодів і чарівно посміхнулася: "Шановні пасажири! Доброго ранку! Будь ласка, приготуйте ваші проїзні документи!" Очі її сяяли, носик гордо стирчав вгору, лапки з затиснутим у них рідером відчайдушно жестикулювали. Здавалося, ця дівчинка не працює, а виступає в самодіяльності і їй дуже важливо виступити якомога краще. І знаєте, слухаючи її, я повірив, що я таки справді шановний і ранок буде добрим. Це ранок добрiв прямо на очах. А вона, тим часом, пурхала вагоном, перевіряючи квитки і посміхаючись. Не просто комусь одному, а всім-всім. Який неймовірний контраст з ругливими сердючками радянської епохи. Прекрасний приклад людини, яка перфектно і з душею робить просту роботу. Запитав про неї буфетниць, кажуть, вона завжди така. І теж посміхаються. Не поїзд, а пісня", — розповiв Марченко.

"Давайте зробимо цю розумницю знаменитою. Знайомтеся: Иииинга Федоренко! Зробила день всьому сьогоднішньому поїзда Інтерсіті Покровськ-Київ. Володимир Омелян, спасибі за круту поїздку! наймайте більше таких!" — запропонував блогер.

Також він опублікував фотогафии усміхненою провідниці.

Фото з Facebook Сергiя Марченка

Його пост за добу зібрав понад 31 тисячі лайків і понад 6 тисяч перепостів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше спеціаліст з працевлаштування Сергій Марченко розповів історію про те, як українці ставляться до привабливих пропозицій працевлаштування.