RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На Банковій пояснили, як Савченко грає на руку Путіну

Політтехнолог Тарас Березовець, який співпрацює з Адміністрацією президента України Петра Порошенка, вважає, що заява народного депутата Надії Савченко про її готовність розпочати прямі переговори з ватажками самопроголошених ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким грає на руку президентові РФ Володимиру Путіну.

Про це Березовець пише на своїй сторінці у Facebook.

"Заява Надії Савченко про необхідність прямих переговорів із Захарченком і Плотницьким не просто розчаровує, воно йде врозріз із затвердженою позицією України та міжнародних партнерів. Саме таких переговорів за участю лідерів сепаратистських угруповань 2 роки домагається Кремль", — стверджує політтехнолог.

"Єдине, хотілося б сподіватися, що це помилка від незнання предмета, ніж навмисна дія врозріз з національними інтересами України", — зазначає Березовець.

"Хотілося б почути з цього приводу роз'яснення "Батьківщини", чи це є особистою точкою зору народного депутата Савченко або всієї партії", — додає політтехнолог.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали реакцію російських ЗМІ на заяву нардепа Надії Савченко про її готовність розпочати прямі переговори з ватажками самопроголошених ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким як з "народними депутатами".

Також щодо заяви Савченко висловився український журналіст Віталій Портніков.