RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Пора в Держдуму: путінці активно обговорюють дискваліфікацію Шарапової

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна бурхливо обговорюють новину від дискваліфікації російської тенісистки Марії Шарапової, яка раніше зізналася у вживанні допінгу.

Коментарі з даного питання розміщено на російських сайтах РИА Новости і Lenta.ru.

"І правильно дискваліфікували! Нічого допінгом користуватися. Ганьбить країну. Радикальне рішення - довічна дискваліфікація з позбавленням звань!", - пише Maxim Chernov.

"Підозрілим історія!Зірка з сотнею лікарів,адвокатів,помічників після попередження їсть мельдоній.Схоже на провокацію від Шарапової з американцеми!!", - вважає Олександр.

"Яку країну ганьбить? США, та нехай. Шарапова з дитинства живе і тренується в Америці", – коментує Chuvachok.

"Шарапова живе в США вже багато років (я її не критикую, це її справа). Хороше запитання до речі, кого саме вона ганьбить", - заявив woccz.

Відзначимо, що новина про дискваліфікацію Шарапової за дві години набрала майже 200 коментарів Lenta.ru.

"Поспішиш людей наспешиш! не треба було зізнаватися в прийомі допінгу раніше часу. Ті хто не зізнався в прийомі мельдонію їх виправдали всіх", - зазначив Іван Іванов1.

"Шарапову дискваліфікували на два роки за допінг. Пора в Госдуру - клуб скривджених співаків і спортсменів", - підкреслив David Amirkhanov.

"не госдура а держдума))", - поправив Андрій Васильєв.

"Краще в Держдеп! Ось це буде багатоходівочка....", - вважає Nikolay Nagorny.

"Госдура - це для тупих. А Шарапова цілком може модного дизайнершею який-небудь стати, ніби Вікторії Бекхем", - висловився Go Nucelar.

"Відмінна екзекуція для Марійки! Тепер назад в теніс шляху немає, за два роки кінь Шарапова набере вагу, і стане проф непридатною, не кажучи вже про те ганьбі який їй тепер доведеться носити з собою, ПРАТ спонсорські контракти, які чекали рішення по справі!", - прокоментував Gosodrow Zovodraq.

"Росіяни не визнаються!", - заявив Epic Troll.

Нагадаємо, в березні соцмережі підірвала новина про визнання Шарапової у вживанні нею допінгу. Зокрема, в мережі придумали анекдот про те, які російські спортсмени не вживають допінг.