RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Методи помінялися: Макаревич розповів, як на росТБ "б'ють" українців

Відомий російський музикант, лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич розповів про те, яким чином зараз проводяться ток-шок на тему України на російських пропагандистських телеканалах.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Десь півроку не бачив жодного нашого ТБ-політ-шоу (слава богу), а тут випадково включив. Виявляється, методи змінилися: раніше, обговорюючи Україну, наші "патріоти" мордували наших же "лібералів". В цьому їм активно допомагав ведучий - коли у "патріотів" словниковий запас висихав. Тепер інакше - виводять на манеж самого справжнього українця і мудохають його вже всі без винятку. Хвилин 15 з цікавості дивився - дасть цьому нещасному ведучий хоч одну фразу договорити до кінця? Не дав", - написав Макаревич.

"От цікаво - а навіщо ці "українці для биття" на такі передачі йдуть? Вони ж не настільки наївні. Їм що, платять за приниження?", - зазначив музикант.

Як повідомляв "Апостроф", український політолог Вадим Чорний вкрай жорстко висловив свою позицію з приводу присутності російських військових на Донбасі в ефірі російського телеканалу " Росія 1".