RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Журналіст розповів про пропагандистів Кремля під боком у Порошенка

Український журналіст Денис Казанський розповів про те, що в центрі Києві працює прес-центр російського пропагандистського інформаційного агентства РІА "Новини".

Про це він написав у своєму Facebook.

"А чи знаєте ви, що в центрі Києва, на Шота Руставелі, спокійно собі працює прес-центр російського інформаційного агентства РІА "Новини", де регулярно кується та сама антиукраїнська пропаганда, якої у нас так обурені політики і активісти", - повідомляє Казанський.

"Ось, наприклад, з останнього. Прес-конференція політолога Погребинського, який розповідає, що президент Порошенко - нелегітимний, оскільки у його опонентів (особливо Царьова) не було можливості брати участь у виборах. Погребинський вважає, що Москва зробила помилку, коли визнала Порошенко і їй не слід було цього робити. До речі, ось ці браві хлопці, у яких сильно свербіли кулаки побити учасників гей-параду, за дивним збігом обставин, не помічають цього прес-центру", - пише журналіст і публікує відео з прес-конференції кремлівських пропагандистів.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО, яким до 31 грудня 2017 застосовуються персональні санкції проти пропагандистів путінського режиму в Росії.