RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Журналіст розповів, як матч збірної України на Євро-2016 викликав ажіотаж в Криму

Жителі анексованого Криму гаряче підтримують збірну України на футбольному чемпіонаті Євро-2016, а стартовий матч українців проти команди Німеччини викликав на півострові чималий ажіотаж.

Про це йдеться в статті "Апострофу".

Відомо, що в Сімферополі, Ялті, Алушті, Бахчисараї та інших містах у місцевих кафе, що пропонують до перегляду трансляції Євро-2016, неодмінно анонсують майбутні матчі. Ігри збірної України не є винятком. За визнанням власника одного з таких закладів, матч між збірними Німеччини і України, що відбувся 12 червня, викликав ажіотаж у його кафе.

"Того вечора відвідувачів було більше, ніж зазвичай збирається на перегляд футболу, все-таки вплинуто те, що грала українська команда, – розповів власник закладу. – Більшість тих, хто прийшов, вболівали за збірну України, хтось був у вишиванці, хтось -у синьо-жовтій футболці. Відвідувачі емоційно реагували на кожен момент і навіть скандували українські слогани", - розповідає власник одного з кафе.

Він зізнався, що вечір пройшов спокійно: не було ані провокацій, ані візиту правоохоронних структур. Хоча в нинішній ситуації, за його словами, можна чекати чого завгодно. Він сподівається, що, незважаючи на поразку в грі з німецькою командою, на наступну зустріч збірної України збереться не менше відвідувачів, які також емоційно будуть підтримувати "синьо-жовтих".

Як повідомляв "Апостроф", ЗМІ опублікували відео, на якому мешканці анексованого Криму з ентузіазмом підтримують збірну України в стартовому поєдинку Євро-2016 проти Німеччини.