RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Російський журналіст, який працює в Україні розповів про зустріч з Порошенком

Відомий російський журналіст Євген Кисельов, який раніше звернувся до президента України Петра Порошенка з проханням допомогти російським опозиціонерам у наданні їм політичного притулку, розповів про те, як той відгукнувся на його звернення.

Про це Євген Кисельов написав у своєму Facebook.

"Зустріч з президентом України, про яку я попросив його тиждень тому за допомогою відкритого листа, відбулася. Не очікував, чесно кажучи. Але спрацювало. Петро Порошенко сам подзвонив мені по телефону в той же день і пообіцяв незабаром побачитися. Респект. Прийняв він мене на Банковій ввечері в минулий вівторок", - розповідає відомий журналіст.

"Розмова була недовгою, але дуже діловою і доброзичливою. Президент попросив надати йому інформацію про конкретні випадки відмови або зволікання при розгляді клопотань про надання притулку з боку російських громадян, які вимушені шукати його в Україні, рятуючись від політичних переслідувань в Росії, і пообіцяв втрутитися, якщо це буде потрібно. Таку інформацію готую й направлю в адміністрацію президента найближчим часом", - пише Кисельов.

"Що стосується мене особисто, Петро Олексійович запевнив, що надасть мені необхідну допомогу і підтримку. За що я президенту надзвичайно вдячний. Він також побажав мені продовжити успішну журналістську кар'єру в Україні, що мені було приємно і важливо почути. Інші подробиці розмови було б неправильно з мого боку виносити на публіку", - резюмує російський журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", прохання Євгена Кисельова до Порошенко викликала чималий ажіотаж в соцмережах.