RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

СБУ викликала ажіотаж у мережі повідомленням про шпигуна Путіна в керівництві штабу АТО

Інформація Служби безпеки України щодо затримання агентів російських спецслужб, які займали високі посади в міністерстві оборони, викликала широкий ажіотаж в соціальних мережах.

Найбільш активно дану новину коментують користувачі Facebook.

"Я не буду писати коментар, щоб потім мене не звинуватили всякі порохоботи в "зраді". Просто новина", - написав глава прес-служби політичної партії "Правий сектор" Артем Скоропадський.

"А потім пишуть, що Мирослав Гай зраду розганяє. Про Зайцеве він мовляв пургу написав, паніку сіє, пророкує війну. Юродивий мовляв))) Ню-ню", - зазначив журналіст Мирослав Гай.

Також дані пости коментують і інші користувачі.

" Не здивувало, дивує що тіки один шпигун, де решта? Садити трреба увесь ком. состав. Накази про "не стріляти " їдуть з гори", - пише Володимир Волошин.

" це надводна частина айсберга, причому та, яку нам дали побачити...", - вважає Alexandra Pidzyraylo.

"Так різко відкрили стільки справ. Раптом...а раніше не знали, не помічали, не підозрювали. Прийшов новий прокурор або транш чекають або вже точно смажений півень на підході і ось...Як у пісні Шаова про прокурора"Він випадково дізнався, що крадуть", - коментує Марія Fedotova.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні з'явилося відео затримання співробітниками СБУ агента російських спецслужб, який обіймав посаду командира розвідувальної групи.