RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Савченко викликала гнів у мережі заявою щодо летальної зброї для України

Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко заявила про те, що в разі надання Україні летальної військової допомоги від США у світі може розпочатися Третя світова війна.

Про це Надія Савченко заявила в інтерв'ю "Голосу Америки".

"Слід допомагати зброєю? Дивлячись з якою рішучістю. Допомога зброєю може спричинити у світі Третю світову війну. Якщо розглядати нинішню ситуацію, то це повинна бути послідовна допомога. По-перше, це економічні і політичні санкції проти Росії. Тому що Росія повинна розуміти, що вона зробила неправильно і що в сучасному світі так існувати не можна. І треба вводити більше персональних санкцій, щоб менше страждав народ", - заявила Савченко.

У багатьох користувачів мережі така заява народного депутата викликала негативну реакцію.

"У тусовці "не провокуємо, а то Путін нападе" поповнення", - пише у своєму Twitter український блогер з ніком Серж Марко.

"Це жаххх...", - вважає Ukr_Che.

"Вчора, коли почув, ледве зі стільця не впав. Нахрена нам Джавеліни?", "Терміново відправити її на реабілітацію потрібно, місяців так на 6 мінімум", "Жах... Незабаром договориться до того, що час здаватися, визнати ДНР і віддати їм всю Донецьку область", - висловлюють своє невдоволення інші користувачі в коментарях.

Нагадаємо, нещодавно Савченко заявила, що готова розпочати переговори про звільнення українських військовополонених з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР, але не з політиками.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський письменник-сатирик Михайло Задорнов заявив, що звільнення Савченко є дією Кремля для утруднення євроінтеграції України.