RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Ватажок ДНР попросив вибачення: стали відомі подробиці нової хакерської витівки

Українські хакери зламали сайт "республіканського телеканалу" самопроголошеної ДНР, приурочивши це до Дня Конституції України.

"У рамках операції #opDay28 до Дня Конституції України впорснули сироватку правди т. зв. "першому республіканському телеканалу" терористичної організації "ДНР". Також зламано більше 10 інших сайтів агресивної російської пропаганди", - зазначили на сторінці "Inform Napalm Україна" у Facebook.

"Поки Захід висловлює заклопотаність, а офіційні структури займають позицію "хлопчиків для биття", ми ведемо свою боротьбу за примушення агресора до миру... і якщо Росія стала країною-терористом, то право бути суддею належить кожному громадянину світу!" – йдеться в заяві хакерів.

На сайті телеканалу бойовиків з'явилося нібито звернення ватажка ДНР Олександра Захарченко, в якому говориться таке:

"28 червня Україна святкує чергову річницю прийняття Конституції України. Але тепер це свято затьмарене конфліктом на Донбасі, який ми, неповноцінні придурки, розв'язали і призвели до численних порушень конституційних прав нормальних громадян.

Я змушений визнати, що, незважаючи на ту роботу, яку проводять моя придуркувата прес-служба і вірні мені шелудиві пси МДБ ДНР, весь світ бачить, що ми почали гратися не у своїй пісочниці, від чого страждає і гине мирне населення Донбасу. Правда така, що Рашка вкотре нас підставила і нашими руками намагається віджати після Криму ще і Донбас.

Я особисто прошу вибачення перед всіма жителями України за свій ідіотизм і сподіваюся, що ця річниця Конституції України стане переломним етапом у відносинах Донбасу зі своєю Батьківщиною - Україною! Всупереч рашистській пропаганді ми вилікуємось від шизофренії, і на території Донбасу переможе Український Конституційний лад!"

Як повідомляв "Апостроф", секретар РНБО Олександр Турчинов у День Конституції розповів подробиці підступного плану президента РФ Володимира Путіна щодо українського Основного документа.