RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У мережі ажіотаж навколо успішної операції сил АТО на Донбасі

Найуспішніша бойова операція представників добровольчої армії за підтримки українських військових у селища Широкіно під Маріуполем Донецької області викликала бурхливий ажіотаж у соціальних мережах.

Новину коментують і передруковують користувачі Facebook.

"Наші взяли 8 орків в полон. Вже допитали ! До того ж у орків 3-200. Ось тому і луплять вже 5 годин по наших позиціях. А не х.. шастати! Слава українським захисникам! Хлопці Червня — респект!" — пише у своєму Facebook Лілія Українська.

Її пост зібрав більше 4 тисяч лайків і більше 500 перепостів, а також понад 70 коментарів.

"Треба більше в полон брати, щоб на наших міняти! І лупити їх, щоб не кортіло нас обстрілювати", "Правосеки рулять, молодці", "Уявляю, як заворушиться рашистська нечисть до ювілею Незалежності України!" "Ух ти, цілий взвод! Я навіть уявити не можу, наскільки це було непросто. Хлопцям моя повага!", — коментують в Facebook.

У свою чергу пост екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша про цю операцію зібрав у Facebook понад 5,5 тисяч лайків і 840 перепостів.

Розповідь військового оглядача Юрія Бутусова про військову операцію набрала майже 4 тысячi лайків і майже 800 перепостів.

Пост волонтера Кирила Данильченка, який повідомив подробиці операції, зібрав 2,7 тисяч лайків і близько 400 перепостів.

Боєць сил АТО, громадський діяч Максим Іванищев опублікував фотографії затриманих. Його пост зібрав понад 500 лайків і майже 40 перепостів.

Цей пост Данильченка зібрав майже 800 лайків і близько 100 перепостів.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі виклали фото бойовиків, захоплених силами АТО у селища Широкіно під Маріуполем Донецької області.

Читайте на "Апострофі" подробиці операції у викладі нардепа і командира добровольчої армії Дмитра Яроша, а також військового оглядача Юрія Бутусова.