RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Україні придумали, як влаштувати потужну атаку на Росію

Український блогер Мирослав Гай розповів, як за допомогою прийнятих у Росії антитерористичних законів, розроблених депутатом Іриною Яровою і сенатором Віктором Озеровим, влаштувати потужну атаку на РФ.

Про це блогер повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, що ці закони, зокрема, вимагають від операторів мобільного зв'язку зберігати зміст текстових повідомлень, голосову інформацію, зображення, звуки і відео в термін до півроку; також мобільні оператори повинні будуть протягом трьох років зберігати метадані - факти прийому, передачі, доставки повідомлень і дзвінків.

"Вимпелком" у квітні оцінював трирічні витрати на реалізацію ініціативи в 2,2 трлн рублів - це майже у вісім разів більше виручки компанії за 2015 рік. У таку суму оператор оцінив зберігання млрд 705,8 хвилин голосових викликів, 39 млрд текстових повідомлень і 8 млн 606 тис. 783 Тбайт даних", - написав Гай.

"Вони з першого числа повинні вкласти трильйони грошей для виконання закону ідіотів і стукачів", - підкреслив блогер.

"Одразу після цього ми створимо програми для автоматичних відправок СМС і почнемо слати їх з інтернету, мільйонами. Їхні оператори не витримають. Вони будуть зобов'язані всю цю херотень зберігати. Ми забомбимо їх дзвінками та повідомленнями, спами від піцерій і таксі їм здадуться раєм. Це буде просто величезна атака, до якої ми запропонуємо підключитися людям з усього Світу", - підсумував Мирослав Гай.

Як повідомляв "Апостроф", росіяни висловили невдоволення з приводу антитерористичних законів, що зобов'язують операторів мобільного зв'язку зберігати інформацію про розмови та листування користувачів.