RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 квітня

Всі новини

В мережі розповіли про забавний випадок на кордоні України і РФ

Приблизно місяць тому на українсько-російському кордоні стався вельми незвичайний інцидент між співробітницею туалету в розділювальній смузі та росіянами, котрі побажали скористатися вбиральнею.

Історію опублікувала блогер Ганна Величко на порталі Site.ua.

«Кордон Україна/Росія, роздільна смуга. Нічия, тобто. І ось там - туалет. І приходять три мужика скористатися, такі накачані, у спортивних костюмчиках. І тітонька у віконечку (та яка там тітонька, бабуся вже!) каже їм:
- Рублі не беру. Тільки гривні.
А потім, після їх якоїсь нечутної мені відповіді, кричить тремтячим голосом:

- Пі@дуй звідси зі своїми рублями і сси на свою Росію!!!

І виштовхує їх з сортиру, своїми маленькими кісточками трьох цих качків виштовхує. І двері на швабру закриває», - пише блогер.

«Цій історії вже більше місяця. Я багатьом розповідала.

- І що, ти не допомогла їм гривнями? У тебе були, а це ж фізіологічна потреба, до чого тут політика...
...А що може відповісти вона - маленька людина, служителька прикордонного сортиру, - на тисячі смертей тих, хто розплачується гривнями, від рук тих, хто намагається дати їй рублі? Від їх рук. За їх раптової імперської примхи. Або зі страху перед великим паном. Або з бажання заробити легкі "бойові". Або з мисливського азарту, притаманного відморозкам.

І - чи загинув у неї хто-небудь із рідних на цій війні чи вона відчуває себе матір'ю всіх загиблих - що вона може зробити, як відповісти їм звідси, зі свого маленького місця? Єдине - і таке ж несиметричне за масштабом, але все, що в її силах! - хоча б не дозволити відлити за рублі... Я таку біль відчула в цьому її крику, що підійшла і обняла її. Поки вона не встигла зайти назад за своє віконечко, закривши двері на швабру», - додає Величко.

Як повідомляв «Апостроф», на початку травня прикордонники розповіли про цікавий випадок, коли в Сумській області двоє громадян РФ, яких примусово повертали в Росію, вистрибнули з поїзда.