RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Заворушення в центрі Києва з-за справи айдарiвця "Батi": з'явилися нові фото

У мережі з'явилися фотографії, на яких показані заворушення, якi виникли через рішення Печерського районного суду заарештувати на два місяці учасника батальйону "Айдар" Валентина Лихолiта з позивним "Батя".

Фото публікують в Twitter.

"Тільки що перекрили Хрещатик", — пишуть в Twitter Sensei_SunSay.

Фото з Twitter Sensei_SunSay

"Активісти блокують Печерський суд, не даючи вивезти арештованого айдаровца Лихолiта", — пишуть в Twitter Укрінформ, публікуючи відповідне фото.

Фото з Twitter Укрінформ

"Учасники акції біля Печерського суду перекрили Хрещатик", — зазначають також у Twitter Радіо Свобода.

"Учасники акції біля Печерського суду винесли на Хрещатик намет", — повідомляють в Twitter Радіо Свобода.

Фото з Twitter Радіо Свобода

На сторінці спостерігачів ОЗОН у Facebook розповіли про ситуацію біля Печерського районного суду.

"20-25 машин патрульної поліції, 100-120 полісменів. 2 автобуса, 50-60 осіб "Альфи". Вони стояли біля Цуму, людей вивантажили і вони поїхали. Номерів не знаємо. 1 автобус, який стоїть у дворi. Автобус (11 регіон, 1034, блакитний фон). Біля суду ще 40 осіб нацгвардії. Нацгвардія — запчастини на Богдана Хмельницького, 20 автобусів "Богдан", цивільні автобуси. Зайняли весь квартал від метро "Театральна" до Хрещатика. (Сині номери: 11 регіон 1610, 1611; 1612; 1604 і т. д.). Є зi звичайними білими номерами. + Запчастини: Чорні номери: Ф4 - 3072; 3074;3045) +Газелька, чорні номери: Ф4 - 3045. Активістів 300-400 людей, що сидять навпроти в тіні. У судовому залі 50 чоловік, дуже жарко. "Батя" сидить там. Має воду. Дає інтерв'ю"", — повідомили активісти.

Нагадаємо, що Лихолiта затримали за заявою лідера сепаратистів Сєвєродонецька — колишнього мера міста і його заступників. За їх словами, бійці цього командира відняли у них фотоапарат та інші цінності.

Як повідомляв "Апостроф", біля будівлі Печерського районного суду Києва сталася бійка.

Раніше в мережі з'явилося відео, на якому показано, як депутати та активісти заблокували зал Печерського районного суду Києва.