RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Одіозний "захисник" дітей Росії розповів, як отримав від Путіна на горіхи

Уповноважений при президенті Росії з прав дитини Павло Астахов заявив по прильоті в аеропорт Сімферополя, що "отримав наганяй" від президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє Газета.ру з посиланням на Мосленту.

"Я отримав сувору догану від президента, отримав заслужено. Я підставився, я не хотів нікого образити, я говорив по-дружньому, їхньою мовою", — пояснив омбудсмен, маючи на увазі інцидент після трагедії на озері в Карелії, коли він запитав дитину, що вижила при штормі: "Ну що, як поплавали?".

За словами Астахова, ні один з тих, хто його супроводжував не висловив жодного нарікання.

"Хто там не був, хто не був, хто не бачив цих обставин, то, вибачте, вони не можуть бути об'єктивним суддею", — додав він.

Нагадаємо, раніше Астахов повідомив, що подав заяву про відставку. За його словами, остаточне рішення залишається за президентом Росії. 1 липня він також опублікував доповідь про підсумки роботи за рік.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі жорстко висміяли Астахова, який під час зустрічі в лікарні з дітьми, які вижили під час трагедії на озері Сямозеро в Карелії, поставив однієї з дівчаток питання: "Ну що, як поплавали?"