RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Днiпрi депутат від "Оппоблока" відзначився варварським вчинком: опубліковано відео

У Днипре депутат від "Оппоблока" Олександр Заманський і його дружина варварськи обійшлися з жінкою, яка зробила їм зауваження.

Відео з інцидентом було опубліковано на YouTube.

"Літня жінка зробила зауваження парі щодо поставлених впоперек дороги автомобілів, з-за яких вона не могла пройти з тачкою з продуктами до свого під'їзду. В результаті її штовхнули, а продукти знущально знищували", — наголошується в коментарі до відео.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику!

"Я вважаю, вся Україна власникам дніпровської "Тойоти" АЕ7444ВН повинна передавати палкі привіти і розповідати, хто вони такі, після того, як вони збили жінку у дворі, а потім розбили всі її продукти у відповідь на зроблене зауваження. Мало того, поліція намагалася зам'яті справу і тільки розголос допомiг відкрити кримінальне провадження. Але таке скотство повинно ставати широко відомим", — пише на своїй сторінці у Facebook народний депутат Володимир Ар'єв.

"Особа чоловічої статі на відео виявилась депутатом Соборної (екс-Жовтневої) райради Дніпра від Оппоблока Олександром Заманським. Власниця "Тойоти" — його дружина", — додав нардеп.

"Виродок з Соборного побив і принизив літню жінку. Унікальна якість людського матеріалу. Таке відчуття, що Вілкул їх просто вирощував у діжці як фікуси. І, на жаль, за таких у нас проголосувала майже половина виборців", — коментує інцидент мер Дніпропетровська Борис Філатов на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", у центрі Дніпра 30 червня близько опівночі в результаті стрілянини постраждали дві людини, одна з них, 31-річний чоловік, не приходячи до тями, помер у лікарні від отриманого поранення.