RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Скандал з Онищенко: названо нове місцезнаходження нардепа

Журналістка видання "Страна" Світлана Крюкова розповіла, що народний депутат групи "Воля народу" Олександр Онищенко, підозрюваний в організації злочинного угруповання з метою заволодіння коштами ПАТ "Укргазвидобування", в даний час знаходиться в Австрії.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Додзвонилася до Олександра Онищенка. Напередодні голосування за зняття з нього недоторканності. Говорить, сидить на коні в місті Вінер-Нойштадт (Wiener Neustadt), де проходять змагання. Стверджує, що фотографії з дівчатами (Вікторія Боня і Софія Нікітчук) - два роки, і він так прокурорів розігрує, які бояться, що він в Рашку на пмж переїде. Не вірю йому. Чекаю селфі та резюме дівчат. Обіцяв надіслати", - написала журналістка.

Вона також додала, що, за інформацією Онищенка, завтра у Верховній раді знайдеться достатньо голосів, щоб зняти з нього недоторканність. При цьому, на затримання і арешт голосів поки не набирається.

Нардеп також розповів, що планує повернутися до України сьогодні вночі, напередодні розгляду питання про зняття з нього недоторканності.

"Не впевнений, що завтра я прийду до Ради, але у країну повернуся, швидше за все вночі", - сказав Онищенко, передає "Страна".

Як повідомляв "Апостроф", 3 липня російська телезірка Вікторія Боня опублікувала у своєму Instagram фото з Онищенко, зроблене в Росії. Журналістка Христина Бердинських зазначила, що нардеп таким чином відверто знущається над усіма, публікуючи фото з Росії перед парламентським засіданням.

Раніше активісти принесли під будівлю Верховної Ради 450 тюремних кухлів, вимагаючи від депутатів дати дозвіл на арешт Онищенка.