RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Хитрий мер Генічеська: в мережі потішили поясненням відсутності туристів у Криму

У мережі іронічно пояснили відсутність туристів у Криму діяльністю мера Генічеська (Херсонська область) Олександра Тулупова, який став популярним після запуску Росією фейку про нібито його звернення до президента РФ Володимира Путіна.

Про це зробив запис у своєму Facebook український блогер, який пише під ніком Alex N Alex Noyt.

"У тому, що Крим порожній — винен мер Генічеська!", — з сарказмом заявив блогер.

"Він, зараза, запустив до себе з Харкова "Інтерсіті", а тепер домовився за другий з Києва! Сотні тисяч українських туристів "їдуть" у благословенний Крим (за словами Гобліна), довірливо сідають в поїзд, і нічого не підозрюючи виходять в Генічеську, згідно підступному плану мера! Думаючи, що приїхали в Крим — витрачають гроші, позбавляючи Гобліна законного бабла! Це шож діється?" — картинно обурюється користувач Facebook.

"Там би ще Арабатку в порядок привести, і на*** той Крим в плані моря", "Краще в Бердянськ. У Генічеську дуже море дрібне", "Чудовий стьоб", — коментують цю запис інші користувачі Facebook.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що в Генічеськ Херсонської області з Києва найближчим часом може бути запущений поїзд "Інтерсіті".

Як відомо, в мережі постiйно з'являються фотографії порожніх пляжів в окупованому РФ Криму.

Як повідомляв "Апостроф", Кремль запустив фейковую новину про прохання мера Генічеська Олександра Тулупова про поставки газу в місто з території окупованого Криму.