RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Великий протест у центрі Києва: в мережі вказали на підозріле

У соціальних мережах відреагували на акцію протесту в центрі Києва за участю кількох тисяч осіб, які виступили проти підвищення комунальних тарифів,

Протести обговорюють у соціальнiй мережі Facebook.

"Дивні люди ходять по центру Києва і кажуть, що вони "профспілки", які приїхали протестувати "проти тарифів". Повірю, що у нас є профспілки, якщо вони зможуть організувати хоча б один страйк проти власних роботодавців за нелегальні зарплати, незаконне звільнення, умови праці на приватних виробництвах або просто зважаться "пікнути" проти власних профспілкових босів, основна публічна "діяльність" яких полягала в колосальному розкраданні профiлакторно-курортного майна", — пише блогер Сергій Таран на своїй сторінці у Facebook.

"Тарифний майдан", який зараз затівають популісти в Києві, явище не нове. Через це пройшли колишні соцкраїни, пройшли і заспокоїлися, бо зрозуміли, що ресурси не можуть бути безкоштовними. Навчилися економити, утеплювати будинки, ставити лічильники, нові склопакети, котли і т. д. Ніхто більше нічого не дасть просто так, це доведеться зрозуміти. Є тільки один нюанс - нас не захищає НАТО, тому будь-яка внутрішня проблема може послабити перед зовнішнім ворогом. Тому бажаю популістам всього поганого", — зазначає блогер Євген Іхельзон на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пояснив введення нових тарифів на газ для населення України.