RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Загибель Слипака: журналіст поділився тривожним уточненням

Український журналіст Юрій Бутусов уточнив інформацію про бій, в якому загинув відомий оперний співак Василь Сліпак.

Про це Бутусов написав на своїй сторінці в Facebook.

"На жаль, є уточнення втрат у бою біля Логвиново 29 червня 2016 року. В цьому бою загинув доброволець "Правого сектору" Василь Сліпак і боєць 25-го мотопіхотного батальйону Анатолій Коваль. На жаль, це були не єдині втрати. Пропав безвісти боєць 54-ї мотопіхотної бригади Юрій Татарчук. Він добровільно зголосився йти на небезпечне завдання і проявив себе відмінно в бою. Під час відходу штурмової групи з висоти російські найманці накрили їх мінометним вогнем. Вони майже підійшли до наших позицій, але серед розривів товариші не побачили, де Юрій", — повідомив журналіст.

"Поки про Юрія нічого сказати не можна. Бойовики передали нам з обміну тіло військового, яке підлягає зараз аналізу ДНК. Результати будуть пізніше, приблизно через тиждень", — зазначив Бутусов.

"Також один українець у тому бою був тяжко поранений, 10 — легко. За різними заявами противника, в ході бою вони втратили від 6 до 20 знищених бойовиків", — додав журналіст.

Нагадаємо, раніше Юрій Бутусов розповів про бій, в якому загинув Сліпак.

Як повідомляв "Апостроф", снайперам сил АТО нібито вдалося помститися вбивці українського оперного співака Василя Сліпака (позивний "Міф"), який служив у 1-й штурмовій роті ДУК "Правий сектор".