RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ватажки ДНР/ЛНР відреагували на заяву Савченко про таємну зустріч

Ватажки самопроголошених ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький відреагували на натяк української льотчиці та народного депутата Надії Савченко про те, що вона таємно спілкувалася з ними.

Про це повідомляють РИА Новости.

"Я поки не бачу приводу для коментування", — сказав Захарченко про натяк Савченко.

"Мені зрозуміло прагнення початківця, українського політика і депутата Надії Савченко привернути увагу до своєї діяльності з допомогою сенсаційних заяв. Я навіть допускаю, що при цьому вона керується благими намірами. Але кривда зазвичай призводить на криву доріжку. А правда, хоч і буває іноді гіркою, набагато корисніша, ніж здоров'я", — наголошується в офіційному коментарі Плотницького.

За словами ватажка бойовиків ЛНР, в останній раз він бачив Надію Савченко в минулому році, на суді в Ростовській області.

"Відтоді ми не спілкувалися, і я не отримував від неї ніяких пропозицій про таємнi політичнi побачення на стороні", — зазначив Плотницький.

За його словами. Київ боїться прямого діалогу і зриває його, хоча "Москва всіляко надихає та підштовхує всі сторони конфлікту до прямих переговорів, що відповідає букві і духу мінських угод".

Плотницький стверджує, що якщо Савченко та її прихильникам вдасться переконати Раду вирішити конфлікт на Донбасі миром, то це збереже час, ресурси, а головне — людські життя.

"Зі свого боку обіцяю, що ЛНР готова до прямих переговорів з повноважними представниками Києва по всьому колу взаємних проблем", — заявив ватажок бойовиків ЛНР.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, навіщо Савченко контакт з проросійськими бойовиками на Донбасі.