RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Заворушення в Торецьку: з'явилися нові фото від поліції

Поліція Донецької області посилила заходи безпеки в Торецьку, де нещодавно відбулися нічні заворушення з метою перешкодити переміщенню по місту українських військових.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Донецькій області, публікуючи відповідні фото.

"Сьогодні вранці в Торецк вирушила група співробітників ГУНП в Донецькій області. Серед 40 досвідчених поліцейських — бійці спецпідрозділів поліції, працівники оперативних служб і управління превентивної діяльності, кінолог зі службовою собакою. Очолив групу начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Юрій Горустович", — наголошується в повідомленні.

У рамках комплексного відпрацювання правоохоронці будуть здійснювати перевірки транспорту та документів громадян, реагувати на всі повідомлення від жителів, надавати допомогу людям, які її потребують. Профілактичні заходи спрямовані в першу чергу на забезпечення безпеки мирних жителів і відновлення нормального життя в місті. Поліцейські просять мешканців з розумінням поставитися до цих заходів, які допоможуть зберегти їхнє життя і здоров'я", — повідомляють в поліції.

"Від мешканців надходить безліч повідомлень, що в місті є багато людей, які раніше тут не проживали. Для повної стабілізації ситуації в місті, виявлення осіб, причетних до тероризму, вилучення зброї та боєприпасів ми плануємо в місті Торецьку профілактичні заходи силами спецпідрозділів Головного управління Національної поліції у Донецькій області", — зазначив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Фото прес-служби Нацполіції

Як повідомляв "Апостроф", у місті Торецьк Донецької області влаштували суд над організаторами заворушень, які перешкоджали переміщенню по місту українських військових.

Реакція поліції Донбасу на нічні заворушення в Торецьку Донецької області порадувала користувачів соціальних мереж.