RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З'явилося нове відео, як свободівці нагрянули в Росспівробітництво

В мережі з'явилося нове відео, на якому показано, як члени ВО "Свобода" на чолі з колишнім народним депутатом Ігорем Мірошниченком влаштували погром на презентації книги академіка НАН України, історика Петра Толочка "Звідки пішла руська земля".

Відео опублікувало Радіо Свобода.

"Активісти і депутати розбили і замалювали балончиком стенди з російською символікою — прапором і гербом. Сам Толочко ненадовго з'явився в залі, але потім зник. У його відсутність активісти намагалися провести історичну лекцію", — наголошується в коментарі до відео.

Нагадаємо, вчора активісти на чолі з Ігорем Мірошниченком прорвалися в будівлю Росспівробітництва, де влаштували невеликий погром. В результаті презентація була зірвана. Активісти "Свободи" викликали на місце презентації співробітників поліції і написали заяву про те, що готувалася акція сепаратистського характеру, спрямована на розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Як повідомляв "Апостроф", погром на презентації "антиукраїнської" книги викликав обурення путінцев.

У Росспівпраці розповіли, що будівля отримала незначний збиток внаслідок нападу активістів "Свободи", які зірвали презентацію книги.