RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Скандал з втечею Онищенка: у мережі подали дотепну ідею

У зв'язку з втечею з України народного депутата групи "Воля народу" Олександра Онищенка в мережі запропонували дотепну ідею.

Про це написав у своєму Twitter Alex boy.

"Депутати, з яких зняли недоторканність, подаються в біга. Якщо зняти недоторканність зі всіх -— всі вони втечуть? Як вам ідея? Отож", — пишуть у цьому Twitter.

"Доброго ранку, Київ! Як вам ідея?" — цікавиться блогер Влад Антонов на своїй сторінці в Facebook.

"Шикарна ідея!", "Побіжать, але їх шістки будуть і далі розкрадати країну за їх вказівкою", — коментують користувачі Facebook.

Нагадаємо, після того, як Верховна Рада ухвалила рішення про зняття з Олександра Онищенка депутатської недоторканності та вирішенні його арешту, він повідомив, що зараз перебуває в Австрії.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат Олександр Онищенко, з якого Верховна Рада зняла недоторканність і дала згоду на його арешт, намагається добитися аудієнції в Адміністрації президента Росії Володимира Путіна.

Український журналіст Денис Казанський повідомив справжнє прізвище одіозного народного депутата групи "Воля народу" Олександра Онищенка, який втік з України напередодні того, як Верховна Рада зняла з нього недоторканність.