RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Порошенка назвали кількість зниклих без вести на Донбасі

Перший заступник спікера Верховної Ради, народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Ірина Геращенко розповіла про те, скільки людей зникло безвісти на окупованому Донбасі..

Про це Геращенко написала на своїй сторінці в Facebook.

"Я неодноразово, в тому числі і під час зустрічей з мамами і дружинами заручників, інформувала их і суспільство, і ЗМІ, що бойовики блокують звільнення заручників. Але при цьому вони потребують амністії більш ніж для 600 тих, хто порушив український закон у розпал бойових дій, що автоматично породжує безкарність бандитів. І також не дають нам інформацію про місцезнаходження 112 українців, і блокують пошук більш ніж 500 зниклих без вести. І стверджують, що у них є тільки 2 десятки заручників в ОРДО, і ...тільки 1 в ОРЛО.

"Ось така страшна й цинічна історія... Але ми боремося за визволення кожного. І шукаємо по крупицях інформацію про місцезнаходження наших громадян", — додала Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ірина Геращенко заявила про те, що звільнення з полону донецьких бойовиків українського полковника Івана Без'язикова символічно.