RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі обурюються з приводу блокування Ради

Користувачі соцільних мереж обурилися тим. що через блокування трибуни Верховної Ради народними депутатами від Радикальної партії, "Батьківщини" та позафракційними нардепами засідання парламенту було зірвано.

Про зрив засідання розповів 112.

"Голова Верховної Ради України (ВРУ) Андрій Парубій відкрив ранкове пленарне засідання парламенту в п'ятницю, 8 липня. Президія і трибуна Ради заблоковані народними депутатами від Радикальної партії, "Батьківщини" та позафракційними парламентаріями. При цьому радикали на чолі з їх лідером Олегом Ляшком сидять біля трибуни на підлозі. У зв'язку з такою ситуацією Парубій був змушений виступати з залу з радіомікрофоном в руці. За його ініціативою нардепи виконали гімн України, після чого спікер заявив, що не бачить умов для нормального проведення пленарного засідання і оголосив про її закриття", — наголошується в публікації.

"Сьогодні повинна була бути повноцінна, звичайна робота парламенту. На жаль, деяким цікаві не тарифи, цікава дестабілізація в нашій країні. Цікавить дестабілізація в цьому парламенті. Ми не допустимо, колеги. Ми не дозволимо дестабілізувати український парламент", — сказав глава Ради. Також Парубій звернувся до присутніх у залі членів уряду на чолі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом: "Володимир Борисович, дякую, що прийшли на годину запитань до уряду, але боюся, що нам буде важко повноцінно проводити це засідання у зв'язку з ситуацією, яка склалася сьогодні в залі".

Ситуацію в Раді активно обговорюють користувачі Twitter.

"Парубій закрив засідання Ради через блокування президії "Батьківщиною". Б**ть. Розстріляйте "Батьківщину" на**й. Роботи мало? Виродки", — обурюються в Twitter Шимановський.

"Екс-помічниця депутата комуняки Алексєєва розповіла співгромадянам, що блокада державного органу РЯТУЄ країну і народ", — пишуть в Twitter Шкварки News.

"Заблокували президію, але Андрій Парубій не розгубився", — ехидничают в Twitter верховна Рада.

Як повідомляв "Апостроф", український фотограф Богдан Бортаков дотепно підколов українських народних депутатів, які цього тижня блокували трибуну в українському парламенті.