RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Журналіст показав кумедне відео з "ремонтом" доріг на окупованому Донбасі

В мережі опублікували відео, на якому жителі окупованій бойовиками Горлівки в Донецькій області засипають ями на дорозі звичайним брудом і глиною.

Відео опублікував у своєму Facebook журналіст Денис Казанський.

"Жителям Горлівки знадобилося розв'язати війну і проголосити ДНР, щоб засипати брудом ями на дорогах в 5 кварталі. Кажуть, що 25 років при українській владі такого не було. З 91-року криваві фашисти у Львові плели підступи, щоб не дати горлівчанам привезти з терикону самоскид породи в 5-й квартал і засипати дірки в асфальті. Але ось настала "народна республіка", і проблема нарешті вирішена! Подивіться, з якою гордістю "депутат ДНР" позує на тлі голих мужиків, які розрівнюють граблями по дорозі бруд", - іронізує журналіст.

"При українській владі жителі Горлівки жахливо страждали. Граблі не трималися у них в руках, а порода для засипки дірок була в страшному дефіциті. Жоден міністр не зволив приїхати з Києва, щоб особисто організувати та контролювати засипку ям у 5-му кварталі. Ну нічого, тепер цей кошмар закінчився. Депутати ДНР взялися за справу. Подивіться, як відразу розцвіло місто. Як тепер хочеться жити і кататися по дорогах п'ятого кварталу взад-вперед просто так. без всякої потреби", - продовжує кепкувати Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соціальних мережах зі сміхом обговорювали зняте в окупованому Сімферополі відео, на якому показано, як робітники укладають асфальт під проливним дощем.