RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Усіх на Донбас: відома українська артистка жорстко наїхала на депутатів Ради

Замість відпустки на закордонних курортах депутатам Верховної Ради варто було б вирушити на схід України – в Луганську і Донецьку області, де вже третій рік триває війна.

Таку думку висловила народна артистка України, Герой України Ніна Матвієнко в інтерв'ю виданню Експрес.

За її словами, депутати не повинні були йти у відпустку, поки в країні триває війна і є багато невирішених питань, що залежать безпосередньо від їх дій: "Бал серед чуми, так? Ну, хай вiдпочивають. Правда, я б порадила їм поїхати у вiдпустку не за кордон, звiдки людського горя не видно, а на Донеччину чи Луганщину. Тобто "туди", у "тi" мiсця. Щоб вiдбувся такий собi стрес у їхнiх головах".

"Менi i за цих депутатiв, i за цю владу соромно. Вони осоромили нас на весь свiт. Точнiше - соромлять далi. Українi дають грошi, iнвестицiї, допомогу, але потiм це все кудись дiвається. Вони ж лише розводять руками... Усе крадуть i вже не знають, куди тi грошi сховати! Народ же давно проклинає їх. Якби я могла, також прокляла б, але мене не навчили цього. Мене навчили любити й терпiти. На жаль. Я можу тiльки словами кричати на весь свiт: що ж ви робите, синочки й деякi доньки?!" - каже Матвієнко.

Розмовляючи про те, що в Україні офіційно понад 1200 гривневих мільйонерів, Матвієнко підкреслила: "Це якраз тi (люди, - ред.), котрі не "знають", куди подiлися iнвестицiї. Вони давно вже подiлилися мiж собою".

"Знаєте, є груповий секс (смiється), а це така групова... Ба-а-а-а-нда! Так, це банда, яка сьогоднi знищує народ i прикривається тiльки словами, вишиванками, реформами. Знову ж таки - блудослiв'ям. Я вже не можу дивитися на їхнi обличчя. Ви погляньте, якi холки вони повiдгодовували в ресторанах. Ще не наїлися, їм досi мало... А в той час у людей навiть на лiки не вистачає грошей (чесно кажучи, у мене також iнколи нема навiть на найнеобхiднiше). Завтра якась бабуся не заплатить за комунальнi послуги, то в неї квартиру заберуть та виженуть на вулицю. Як собаку... Кажу, нинi нас знищують як нацiю. Наша ж влада. I треба не мовчати, а бодай "вiдгавкуватись", - заявила артистка.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що у масовому розкраданні українську владу звинуватив лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.