RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Парасюка в студію: Порошенко підірвав мережу різкою відповіддю пропагандистам Путіна

В мережі викликало бурхливий резонанс відео, на якому показано, як президент України Петро Порошенко відповів російським журналістам на питання про вибори на окупованому Донбасі.

Відео активно коментують користувачі соціальних мереж та інформаційних ресурсів.

"Наступного разу Парасюка треба включити у склад делегації для роботи з російськими ЗМІ", — пишуть в Twitter Кенго гуру.

"Ця мерзенна безформенна істота по кличці Скабеева все ще намагається якось нашкодити і відпрацювати свої пропагандонськi бариші!" — обурюється блогер Валеріан Шаповалов на своїй сторінці в Facebook.

"Раша, забирайся додому — на па*ашу", "Православні патріоти " русского мира" повністю зруйнували ОРДЛО і тепер хочуть повісити їх на шию українській економіці, при цьому зберігши там свій вплив... Дзуськи! Санкції, низькі ціни на нафту і гонка озброєнь повільно удушают РФ. Все йде за планом", "І головне — ніякого "особливого статусу". Якщо хочуть якийсь "особливий", треба особливо упоротим "новороссам" законодавчо дозволити гадити на клумбах, і вистачить з них. Все інше — нарівні з іншими регіонами", — коментують заяву Порошенко користувачi на сайті "Апостроф".

Нагадаємо, після брифінгу глави української держави за підсумками переговорів на полях саміту НАТО у Варшаві до Порошенка підійшли російські журналісти з питанням про те, коли відбудуться вибори на Донбасі. "Коли росіяни перестануть вбивати українців, як тільки будуть виведені російські окупаційні війська з території України", — відповів український президент.

Як повідомляв "Апостроф", підводячи підсумки у Варшаві дводенного саміту НАТО, український президент Петро Порошенко поскаржився на недосипання.