RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Ющенко потішив мережі каральними діями: опубліковано відео

Третій президент України Віктор Ющенко потішив мережі знищенням молі в килимі.

Відео з Ющенком, який пилососить старовинний килим, опублікувала його прес-секретар Ірина Ванникова.

"Липень. Спека. Інститут президента Віктора Ющенка. Завершили прийом соратників і побратимів. Привезли три автентичних килими початку ХХ століття. Президент Ющенко власноруч рятує українські старожитності. Бо "моль-скотиняка" пожирає нашу спадщину!" - підписала відео Ванникова.

"Колишній президент України Віктор Ющенко купив на блошиному ринку 3 столітніх килима, приніс себе в офіс, виявив, що там завелася міль - і давай її знищувати", - прокоментував відео журналіст Павло Шеремет.

"Понад 10 років тому випуски новин на телеканалах України починався сюжетами про те, як "народний" президент Ющенко намагається чистити країну і посадити "бандитів у тюрми". Країну так і не вичистив, не посадив бандитів. Зараз випуски новин закінчуються сюжетом про те, як Ющенко пилососом чистить власний килим від молі-скотиняки". Є в цьому щось символічне. Коли новини закінчуються не цікавинками новинами про народження ведмедиків або слоників в якомусь зоопарку, а екс-президентом з пилососом і скотиняками..." – написав у Facebook журналіст Єгор Чечерінда.

Дивіться також на "Апострофі" відео, як інопланетяни порадили Україні повернути Ющенка на царство.