RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Легендарний Гребенщиков розповів, як соцмережі впливають на вихованість людини

Російський музикант, лідер знаменитої групи "Акваріум" Борис Гребенщиков вважає дурним проводити час в соціальних мережах.

Про це він повідомив в інтерв'ю російському сайту Lenta.ru.

"Не звинувачуйте молоток, потрапивши собі по пальцях. Ніхто не змушує нас проводити час в соцмережах; це просто найдурніша форма проведення часу, доступна сучасній людині, тому нас, природно, до неї тягне", - сказав музикант.

Також він розповів, що за використання гаджетів на публіці можна судити про рівень вихованості людини.

"Подивіться навколо: з упертости погляду людини в його соціальне пристосування (начебто телефону) можна зробити висновок про його вихованість та культуру. Добре вихована людина ніколи не дозволить собі на публіці замикатися на екрані свого гаджета. Так само, як у гучній телефонної розмови в громадських місцях можна безпомилково впізнати людини неосвіченого і безкультурного", - зазначив Гребенщиков.

За його словами, проведення часу у соцмережах – "це як лузання соняшникового насіння: безпомилково говорить оточуючим про твій соціальний рівень".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно з'явилися фото і відео виступу групи "Акваріум" і її лідера Бориса Гребенщикова в Києві.