RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Російський пропагандист підірвав соцмережі своїм божевіллям

У мережі висміяли головного редактора російського журналу "Національна оборона", прокремлівського пропагандиста Ігоря Коротченка, який заявив, що причиною провалу футбольної збірної Росії на Євро-2016 стали умови, які у РФ створили США.

"Ігор Коротченко у передачі у Соловйова: У провалі російської збірної на Євро винні ті умови, які у нас в країні створила Америка!", - написав у своєму Twitter Pavel Pryanikov.

"Він правий! Обама, сучий син, 8 років при владі, а пенсії нам не забезпечив, не відремонтував дороги, та й економіка у нас г*вно!", "І тут треба було великим планом показати фото, на якому Коротченко п'є і закусує в американському посольстві", "Яка все-таки могутня країна Америка. Не можна не поважати. Скоро з'ясується, що це вона Путіна президентом зробила", "Ти не зміг з дружиною в ліжку? - Це Штати винні!", - сміються користувачі в коментарях.

"Коротченко бреше, я зараз гажу в під'їздах Пензи! — повідомив нам товариш Обама", - написали у мікроблозі "Загниваючий Захід" і опублікували кілька свіжих пропагандистських повідомлень Коротченко.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно глава муніципального округу Ново-Передєлкіно в Москві Ернест Макаренко потішив мережі заявою про те, що Європа доживає свої останні дні, а у світі залишилися лише дві сили - Росія і Захід.