RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Турчинов розбурхав росіян заявою щодо військового стану в Україні

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на заяву секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександра Турчинова про можливе введення воєнного стану в країні через великі втрати сил АТО на Донбасі.

Про реакцію путінців свідчать їхні коментарі до новини на сайті Lenta.ru.

"А без варіантів, інакше 8 хвилі мобілізації не буде МВФ вам чітко сказав - війна до останнього українця", "Петя вирішив стати царем-самодержцем" "Пурчинов - кровопієць той ще. Ціни на комунальні послуги опусти, патріот. З цих накруток же ж будете віддавати ті відсотки "допомоги" від МВФ які берете", "Турчинов , як онук засудженого радянським трибуналом зрадника - поліцая чинити по іншому не може", "А Надюха шо скаже?", "Котлові війська рвуться в бій?", А джавелінів отримали, свинопєєць?", - кепкують росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні начальник Генерального штабу України генерал армії Віктор Муженко зробив гучну заяву в зв'язку зі звісткою про те, що в результаті бойових дій на Донбасі за минулу добу загинули сім українських солдатів і чотирнадцять були поранені.