RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Втеча мера Ірпеня: мережі підірвав жарт про його квартири

У мережі з гумором прокоментували звістку про те, що мер Ірпеня (Київська область) Володимир Карплюк втік з України через підозру у крадіжці державної землі.

Жарт на адресу Карплюка опублікували на сторінці "Міністерство еміграції" у Facebook.

"Мер Ірпеня втік з України. Ну тобто ще один з*авсь. У нього мали проходити обшуки з приводу привласнення 900 гектарів лісу, і він втік. Це той самий мер Володимир Карплюк, в якого в декларації було 67 (шістдесят сім, ШІСТДЕСЯТ БЛЯ*Ь СІМ) квартир. Тобто якщо б він сховався від Генпрокуратури в одній зі своїх квартир, а оперативники обшукували би по дві квартири на день, то їм би знадобилось більше місяця, щоб просто знайти Карплюка на одній з них. Але Карплюк не став грати у гру "Розчинися у десятках своїх квартир" і просто втік. Втік, звичайно, скоріше за все, до Росії. Куди ж ще", - пишуть на сторінці.

"З цього приводу ми навіть придумали флеш-моб "Налякай патріота!" Генпрокуратура має оголосити про обшуки в абсолютно всіх чиновників та службовців, а потім подивитись, хто куди з*еться. Емігрував посадовець до Росії? Ну так і х*й з ним, закрили в'їзд, позбавили громадянства, до побачення. Емігрував до Європи? Треба дивитись, може і нормальна людина. Лишився в Україні та повірив у чесність слідства? То точно або божевільний якийсь, або вже домовися з прокуратурою, краще таких теж тримати подалі від влади, бо ну його на х*й. Слава Україні!" - кепкують у мережі.

Менше ніж за годину з моменту публікації пост набрав близько 200 лайків і кілька десятків репостів.

Як повідомляв "Апостроф", сам Карплюк і народний депутат від "БПП" Ольга Червакова прокоментували обшуки, які проходять у Карплюка, а також у мера Бучі Анатолія Федорука у справі про розкрадання 900 гектарів лісу в Київській області.