RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мережі накрила хвиля жартів через недопуск росіян на Олімпіаду

У мережі викликало хвилю жартів рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) відхилити позов Олімпійського комітету Росії (ОКР) і 68 спортсменів до Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF).

Таким чином, російські легкоатлети пропустять Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро", передають "РИА Новости".

"CAS відхилив позов/апеляцію Олімпійського комітету Росії та 68 російських спортсменів", — йдеться в заяві суду.

Рішення було прийнято одноголосно. Вердикт може бути оскаржено протягом 30 днів. Однак самі Олімпійські ігри в Бразилії стартують уже 5 серпня.

Як повідомляв "Апостроф", Міжнародний олімпійський комітет відмовив міністру спорту РФ Віталію Мутко в акредитації на Олімпійські ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Раніше в соціальних мережах висміяли новину про те, що Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій відхилила заявки всіх російських спортсменів, крім стрибунки у довжину Дар'ї Клішиної, на участь у міжнародних стартах, у тому числі в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. Пізніше росіяни ополчилися на Клішину, яка у соцмережі по-англійськи подякувала асоціації за допуск до змагань, а також висловила подяку всім, хто її підтримував, зазначивши, що щаслива виступити на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.