RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Скандал навколо київського телеканалу: відомий журналіст вказав на цікаву деталь

Російський журналіст Євген Кисельов, який працює в Україні заступився за журналістів "17 каналу", які зуміли неймовірно оперативно прибути на місце вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це Кисельов заявив в ефірі "5 каналу".

"Існує "17 канал", я його ні разу не дивився, але у нього з самого початку погана репутація, тому що як стверджують, за ним стоїть Медведчук", – повідомив Кисельов.

"Те, що вони там опинилися ну послухайте, відразу всі вчепилися, що вони висунули версію, що поїхали брати інтерв'ю у Кличка і одразу всі закричали, що брешуть-брешуть-брешуть, тому що Кличко там не було, тому що Віталій Кличко давно знаходиться у відпустці, і про це пише у себе в Facebook. Ну якщо б вони там опинилися не випадково, я впевнений, у них було б залізобетонне прикриття. Вони б сказали, що у нас тут було інтерв'ю і ось чоловік, який може підтвердити, що у нас було інтерв'ю або щось зовсім просте – ми знімали картинку ранкового Києва... Я думаю, що це випадковість", – зазначив журналіст.

"При всіх питаннях, які у мене є до "17 каналу", кому вони належать і чиї інтереси відстоюють. Але все таки це збіг", – додав Кисельов.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні в мережі висміяли плутані виправдання журналістів, які зуміли практично миттєво опинитися на місці трагедії.

У свою чергу радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк зробив гучну заяву на адресу журналістів "17 каналу".