RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Народ дикий: відомий спортсмен жорстко висловився про ситуацію на Донбасі

Заслужений майстер спорту і володар звання "найсильніша людина світу" Василь Вірастюк вважає, що в зоні АТО на сході України склалася просто жахлива ситуація.

Про це Вірастюк розповів в інтерв'ю "Апострофу. Лайм".

Коментуючи думку, що конфлікт на Донбасі може закінчиться практично відразу після смерті президента РФ Володимира Путіна, Вірасюк сказав: "Мені здається, що навіть якщо Путін і склеїть ласти, все одно це так просто не закінчиться. На цьому сьогодні дійсно заробляють гроші. Знову-таки, я б не хотів це коментувати".

"Наші волонтери мені багато розповідали. Вони кажуть "ми приїжджаємо туди і все це бачимо, але розуміємо, що все одно потрібно допомагати". Просто те, що зараз там твориться (я не кажу про обстріл або активізацію, я кажу про те, що відбувається навколо) - це страшно. Скоро це не закінчиться, людям це приносить прибуток. Там мародерство, думаю, є і масове насильство. Народ дикий, бухає, скурився, злигався. Тому що наркотів там багато, про це мені теж вже не раз говорили. Алкоголь, наркотики, народ дикий, з отакими очима (закочує очі). Я не заздрю людям, які знаходяться там, на "лінії розмежування", дуже не заздрю. Мені не дивно бачити, коли ТСН бере інтерв'ю у місцевих людей, а вони, як собаки, кидаються. Вони живуть в такому світі, іншої реакції у них не може бути. Дайте їм мир, і вони стануть іншими. А так, алкоголь возиться, все відпрацьовано. Депутати наші торгують. Все супер", - підкреслив Вірастюк.

В інтерв'ю "Апострофу. Лайм" Вірастюк також зробив гучну заяву про Крим.