RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Заява Савченко про вибачення: журналіст вказав на показовий момент

Журналіст Денис Казанський вказав на показовий момент в словах народного депутата Надії Савченко про те, що необхідно принести вибачення жителям окупованого Донбасу.

Про це Казанський написав у своєму Facebook.

"І ще раз про Савченко, щоб закрити тему. А конкретно про фразу "просити вибачення у матері, яка втратила останнього сина, не важливо з якого боку". Тут я докладаю фрагмент сюжету, який зняли російські журналісти телеканалу "Дощ". Повернувшийся з Донбасу російський бойовик розповідає своїй бабусі, як підбив український танк, і друзі після цього принесли йому відірвану ногу українського танкіста. Бабуся мило хитає головою і сміється", - пише журналіст і публікує фрагмент сюжета.

"Цій людині пощастило. Він не загинув і повернувся додому. Тому його бабуся задоволена. Вона може спокійно слухати історії про пожарених українських танкістів і пити чай з бубликами. Перед нею не треба вибачатися. Але якщо б сталося так, що цей маніяк потрапив під обстріл і повернувся додому в цинку, нам би запропонували покаятися і перед цією милою старенькою, яка виховала кривавого фанатика", - зазначає журналіст.

"Ні, друзі. Жертва агресора не вибачається перед агресором. Та матерям, які виховали зрадників і вбивць, також не треба приносити вибачення. Їм нема кого звинувачувати у загибелі своїх синів, крім самих себе. Якщо ви пам'ятаєте, є такий популярний вислів "Не забудемо, не пробачимо". Ось це як раз той випадок, коли слід дотримуватися цієї поради", - вважає Казанський.

Нагадаємо, в соцмережах вдало пожартували на тему слів Савченко про вибачення перед Донбасом.

Як повідомляв "Апостроф", на заклик Савченко вибачитися перед жителями Донбасу відреагував один уз бійців АТО.