RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Американський журналіст дізнався про запої Савченко

Американський журналіст Крістофер Міллер розповів про те, як українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко зловживала алкоголем, несучи службу в авіаційному полку у Бродах Львівської області.

Про це журналіст написав у статті для "Крим.Реалії".

"Але в Бродах мрії Надії Савченко не судилося збутися. За її словами, Міністерство оборони було проти того, щоб пілотом Су-24 стала жінка. Замість цього її призначили навігатором вертольота Мі-24. Савченко була розчарована і засмучена. Вона закрилася в собі. У неї почалася депресія. У 2009 Савченко закінчила університет, і була відправлена в авіаційний полк у місті Броди", - пише Міллер.

"Інший офіцер, який не назвав своє ім'я зі страху помсти, описує Савченко як недисципліновану алкоголічку, яка часто напивалася до несвідомого стану, у якої було мало друзів. Він згадує, як одного разу Савченко впустила пляшку з алкоголем, а сама впала на траву. Тоді зграя бездомних собак підбігла до Савченко і стала лизати їй обличчя", - передає слова очевидця журналіст.

"Савченко сама зізналася у своїй книзі, що, живучи в Бродах, вона зловживала алкоголем: "Через нудність життя і служби у Бродах під час мого другого року там я стала руйнувати себе випивкою". Її нудьга і розчарування були пов'язані з необхідністю вчитися керувати вертольотом Мі-24 замість винищувача Су-24", - стверджує американський журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", Міллер розповів про те, як Надія Савченко пила горілку і курила на борту президентського літака по дорозі з російського полону в Україну.