RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Відомий спортсмен зробив жорстку заяву з приводу геїв в Україні

Заслужений майстер спорту і володар звання "найсильніша людина світу" Василь Вірастюк жорстко висловився на адресу секс-меншин в Україні.

Про це Вірастюк розповів в інтерв'ю "Апострофу. Лайм".

"Я негативно до цього ставлюся. Ці рухи абсолютно не підтримую, тому що я нормальної орієнтації, а це вважаю психічним відхиленням. Відхиленням від норми. У той же момент я розумію, що ці люди є. Але це не привід виносити все це напоказ. Петушіться собі там нишком, але навіщо про це кричати щосили? Розумію, що і боротися з цим немає сенсу, Гітлер їх розстрілював, але це буде ще гірше. Вони - як дракони, відрубуєш одну голову - з'являються дві. Проблема, мені здається, в тому, що це намагаються виставити, піднести як норму. А це не норма. Ось в цьому і є проблема. У мене три сини, я не хочу, щоб вони дивилися на ці блакитні паради", - стверджує спортсмен.

"Рівні права? Та пішли вони в дупу. Туди вони і ходять...", - сміється Вірастюк.

Однак, за словами відомого спортсмена, всі чутки про те, що він брав участь у розгоні гей-параду у Львові у 2013 році - є брехнею.

"Ні, все це нісенітниця і жовта преса. Нічого цього не було. Я ж не живу у Львові. Все, що там сказано, Львів, проспект Свободи, що я там проходив... я взагалі намагаюся не ходити пішки, мені проходу не дають, частіше намагаюся їздити. А ще і пі**расів розганяти... Навіщо мені це потрібно? Хохму хтось написав, а багато підтримали", - пояснює спортсмен.

В інтерв'ю "Апострофу. Лайм" Вірастюк також зробив жорстку заяву про людей на Донбасі.