RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Потрібно жорстко "чпокати": знаменитий спортсмен дав пораду українським поліцейським

Заслужений майстер спорту і володар звання "найсильніша людина світу" Василь Вірастюк в інтерв'ю "Апострофу. Лайм" прокоментував діяльність нової української поліції.

"Чи стали люди більш дисципліновані? Ну, для цього, думаю, рік - недостатня кількість часу, це дуже мало. Потрібно зламати свідомість людей. А що вони хочуть від поліції? По-перше, я вважаю, що їм не дали стільки повноважень, скільки потрібно було. У будь-якому випадку, роботу поліції намагаються аналізувати, але не в кращу сторону. Подивіться відео на YouTube, як жорстко діє поліція в тих же Штатах. А тут, коли когось крутять, бояться дати йому по спині кийком. Хто сказав, що можна відкривати рот на поліцейського? Тому і ставлення таке", - пояснює Вірастюк.

"Всі, начебто, кричали, що хочуть змін в 2014 році, а зараз їх загнали в рамки, і їм це не подобається, у них зв'язані руки. "Дайте нам волю, ви нас обмежуєте" або "як ви зі мною говорите, я ж всього через подвійну смугу розвернувся", "подумаєш, відпустіть мене". Ні хріна, блін! Потрібно чпокати відразу і жорстко!", - підкреслив спортсмен.

Раніше "Апостроф" повідомляв про інцидент Вірастюка з представниками нової поліції.