RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Війна Росії з Україною: у мережі вказали на загрозу нової атаки

Популярний український блогер Юрій Касьянов побачив ознаки підготовки Кремлем нового військового наступу на Україну.

Про це Касьянов написав у Facebook.

За його словами, свідченням нових військових задумів Кремля щодо України є останні заяви постійного представника Росії в ООН Віталія Чуркіна.

"Постпред Росії в ООН Віталій Чуркін лякає світ поновленням широкомасштабних бойових дій на Донбасі. Каже, що армія України готується до наступу, що ВСУ обстрілюють мирні міста і займають "сіру зону". Що ми перекидаємо до лінії фронту бойову техніку і добробати", - зазначає Касьянов.

На його думку, такі заяви Чуркіна як раз свідчать про те, що президент Росії Володимир Путін сам готує наступ на сили антитерористичної операції на Донбасі.

"Чуркін звинувачує Україну в підготовці війни. Він не просте базікало. До його слів треба ставитися серйозно. Коли Москва щось замишляє, вона заздалегідь у цьому звинувачує протилежну сторону. Створюється інформаційний шум, прикриття, виправдання агресії", - наголошує блогер.

Як повідомляв "Апостроф", днями Касьянов пояснив, чим загрожує введення воєнного стану в Україні, яким пригрозив секретар РНБО Олександр Турчинов.