RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'ясувалася цікава деталь прильоту Савченко з Росії в Україну

Американський журналіст Крістофер Міллер розповів про те, як українська льотчик і народний депутат Надія Савченко пила горілку і палила на борту президентського літака по дорозі з російського полону в Україну.

Про це журналіст написав у статті для "Крим.Реалії".

"Літак з українською військовослужбовцем Надією Савченко на борту вже близько години перебував у польоті, коли пілот повідомив по гучномовному зв'язку, що лайнер увійшов у повітряний простір України. Савченко глибоко зітхнула і приєдналася до пасажирів, які святкували її звільнення. Повернення Надя відсвяткувала чаркою горілки. Два роки без алкоголю у російській в'язниці дали про себе знати – кров прилила до щік. Савченко потягнулася за ще однією порцією, але її зупинили і порадили більше не пити перед зустріччю з журналістами, на якій належало виступати разом з президентом України Петром Порошенком. Однак, це прохання Савченко проігнорувала", - пише Міллер.

"Схопивши пляшку, я випила стільки, скільки хотіла", – розповіла мені потім Надя під час інтерв'ю в Києві. Зі стуком поставивши пляшку, вона пішла покурити. Стоячи в маленькому коридорчику в хвості президентського літака, Савченко робила довгі глибокі затяжки. Ніхто не посмів зупинити її", - розповідає журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі мережі бурхливо відреагували на останні заяви Надії Савченко про необхідність принести вибачення жителям Донбасу, а також про те, що вона має намір йти у президенти України.