RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Саакашвілі розбурхав мережі ідеєю одруження

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі висунув ідею відкрити в Одесі "хату одруження", яка буде працювати цілодобово.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook.

Одеський губернатор опублікував проект майбутньої споруди. Він зазначив, що в цьому оригінальному загсі одруження будуть проводитися 24 години на добу, крім того, там не буде черг.

Фото з Facebook Михайло Саакашвілі

"Ось так буде виглядати наша хата одруження, яку міська влада міста Одеси хоче спорудити. Послуга буде доступна 24 години на добу, там завжди будуть чергові реєстратори і не буде черг. Все це буде зроблено для полегшення процедур і поліпшення сервісу громадян", — зазначив одеський губернатор.

Думки користувачів соціальних мереж з приводу цього проекту розділилися.

"Маячня", "Архітектурний абсурд. Може, нехай це якось посучасніше виглядає, все ж це в основному для молодих", "Колгосп", "Я, як потенційна свекруха, категорично заперечую проти таких необдуманих і спонтанних одружень. Хто потім буде розхльобувати? Хата теж не подобається, нагадує "шинок". Сорі", "Яка хрень, навіщо це треба", "Село", "Знову шароварщина, псевдоаутентичнiсть. Неймовірно не вписується. Так що ж це за весілля в Малинівці", "Не хочу образити, але це кіч", "Таке убозтво і будувати не варто, скільки можна назад дивитися — ми вже давно не сільська Україна", — критикують одні.

"Задумка чудова! Як у Вегасі!", "Дуже мило і незвично, по-моєму", "Боже, як гарно! У такому місці тільки в національних костюмах реєструватися", "Ідея хороша, будинок — переглянути на сучасний, добре б з статуєю обручок", "Виглядає особливо — зі смаком!", "Боже, яка краса! Я хочу нам у Дніпрі таку ж! У нас скоро весілля, в традиційному стилі, і якщо б була така хата — саме там і розписалися б! Ви не уявляєте, як це зараз модно. Ніякої фати, шлейфів і чорних костюмів нареченого! Вишиванки, віночки — багато весільні салони пропонують чудові національні весільні сукні!" — схвально відгукуються про весільний проект Саакашвілі інші.

"Гей-шлюби будуть відбуватися під покровом ночі", "Одеситки тепер по п'яні будуть туристів змушувати на них одружитися вночі, відразу після клубу. А потім, на наступний день, будуть думати, що з цим робити", "Праворуч можна ще в загончике курей посадити і підсвинка або вівцю, або взагалі коней (штучних) поставити. Розкласти імітацію буряка, гарбуза... Поставити лавку, на паркан повісити глечики глиняні...", — сміються треті.

Як повідомляв "Апостроф-Лайм", цього літа продюсер Юрій Нікітін та співачка Ольга Горбачова влаштували шикарне весілля в етнічному стилі. Дивіться фотографії з цього одруження, яке пройшло в замку "Радомисль"в Житомирській області.